ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Δυστυχώς σαν Χώρα , έχουμε αποτύχει, ακόμα και στο να καταλάβουμε τις φοβίες των τοκογλύφων!!!

Ο Σόϊμπλε ,ξέρει τι ακριβώς φοβάται και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το αποφύγει.Τι φοβάται???

Μα να ξυπνήσει ενα πρωί αυτή η Χώρα και να πεί ότι από σήμερα στηρίζει τα εξής:

(α) την ελεγχόμενη στάση πληρωμών εντός της Ευρωζώνης με δική της πρωτοβουλία, (β) την εκούσια έξοδο της από τη νομισματική ένωση μετά από νομικές διαδικασίες και συντεταγμένες διαπραγματεύσεις δύο ετών, καθώς επίσης (γ) τη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας της αφού εγκαταλείψει το ευρώ, γνωρίζοντας ότι η χώρα έχει τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει.

Αυτό φοβάται ο κάθε τυχάρπαστος τοκογλύφος, και πρεσβεύει ότι, θα ήταν σωστό να αντιστρέψει την παραπάνω σειρά – δηλαδή, να φύγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη, να χρεοκοπήσει ανεξέλεγκτα και να καταρρεύσει εντελώς η οικονομία της, οπότε να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή για όλες τις υπόλοιπες χώρες.

Επομένως η Ελλάδα θα πρέπει να ανακτήσει αμέσως την πρωτοβουλία των κινήσεων, επαληθεύοντας τους φόβους της Γερμανίας με τη σωστή σειρά τους – δρομολογώντας τις ενέργειες που έχουμε ήδη περιγράψει, χωρίς να σκεφθεί το κόστος . Μοναδική της ελπίδα όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο, μετά τις αλλεπάλληλες κυβιστήσεις της κυβέρνησης μετά το 2015, είναι το ξύπνημα των ελίτ από τον ύπνο του δικαίου – από την ψευδαίσθηση πως στους ίδιους δεν θα συμβεί τίποτα. Δυστυχώς δεν φαίνεται να γνωρίζουν πόσο αχόρταγη και πόσο άπληστη είναι η πρωσική πλευρά αυτής της χώρας ( Γερμανία ), ούτε ότι δεν εμπιστεύεται ποτέ τους ηττημένους, πόσο μάλλον τους προδότες – παρά το ότι έχει αποδειχθεί πολλές φορές από την ιστορία της, η οποία είναι επαχθέστερη από ποινικό μητρώο.

Ακόμη χειρότερα, πολλοί από εκείνους που θεωρούνται ως οι ελίτ της πατρίδας μας θαυμάζουν τη γερμανική ισχύ και οργάνωση – όπως άλλωστε συνέβαινε κατά τη διάρκεια των δύο παγκοσμίων πολέμων ή αργότερα, με το δήθεν γερμανικό θαύμα.

Έτσι, εκείνο το κράτος που αιματοκύλησε δύο φορές τον πλανήτη αμείφθηκε τελικά πλουσιοπάροχα – αφενός μεν με τη διαγραφή του 50% του χρέους, καθώς επίσης με την «αναδιάρθρωση» του υπολοίπου, αφετέρου με τη μη πληρωμή των επανορθώσεων, οπότε ήταν εύλογη η μετέπειτα επιτυχημένη πορεία του. Όσον αφορά τους λόγους, για τους οποίους βοήθησαν τόσο πολύ οι Η.Π.Α. τη Γερμανία, είναι σε όλους γνωστοί: η παρεμπόδιση της διεύρυνσης της Σοβιετικής Ένωσης στην Ευρώπη, καθώς επίσης η μετατροπή της ηπείρου μας σε υποτελή της υπερδύναμης.

Η Γερμανία όμως δεν θέλει να επαναληφθεί η ιστορία και με άλλο Κράτος και συνεχώς βάζει εμπόδια σε όποια διευθέτηση χρέους για την Ελλάδα, πιστεύοντας στην ες αεί κυριαρχία της στην Ευρώπη, επι των δουλοπάροικων υποτελών!!!

Για τον λόγο αυτόν, πλανώνται πλάνη οικτρά ,όσοι ακόμα πιστεύουν σε θαύματα.

Την συγκεκριμένη στιγμή, όλοι, μα όλοι, θα προσπαθούμε να βγούμε από τα ερείπια, όσοι βέβαια επιζήσουν!!!!

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ ,ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο18/06/2017
Επόμενο άρθρο21/06/2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*