ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΕΛΟΣ???

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΕΛΟΣ ???

Πανηγυρίζουν στην Κυβέρνηση, ότι είμαστε πλέον έτοιμοι και κλείνοντας και την 3η αξιολόγηση , να βγούμε τον Αύγουστο του 2018 από τα… μνημόνια.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
Όχι, δεν βγαίνουμε.
Το 2018 θα είναι χειρότερο από το 2017. Λυπάμαι που το λέω αλλά έχω υποχρέωση να πω την αλήθεια. Όσοι πιστεύουν ότι τον Αύγουστο του 2018, με το τέλος του προγράμματος, πάμε στο τέλος των μνημονίων και της επιτήρησης και των μέτρων δημοσιονομικής πειθαρχίας, κάνουν λάθος, λένε πάλι ψέματα στον ελληνικό λαό. Η δε αντιπολίτευση και μάλιστα η Νέα Δημοκρατία η οποία διεκδικεί να κυβερνήσει, πρέπει να έχει επίγνωση, γιατί στερείται επίγνωσης. Πρέπει να ξέρει ότι η περίοδος 2018-2023 είναι μία περίοδος υπονομευμένη, την έχει υπονομεύσει ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του και τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει, διότι δεν τελειώνει το μνημόνιο τον Αύγουστο του 2018, υπάρχει μνημόνιο μέχρι το 2023 και υπάρχει και το μεγάλο μνημόνιο, δυστυχώς, μέχρι την εξόφληση του χρέους, μέχρι το 2060. Ανέλαβε υποχρεώσεις τις οποίες ουδέποτε τόλμησε να αναλάβει άλλη κυβέρνηση, κι όλα αυτά έγιναν, έτσι, χαλαρά –χαλαρά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Εν τω μεταξύ , ανακοινώθηκαν και τα στοιχεία της οικονομίας για τον Ιούλιο 2017.
Εκεί βλέπουμε 2 δις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, 971 χιλ. κατασχέσεις λογ/σμων ( μη φανταστείτε λογ/σμούς έχόντων και κατεχόντων, για λογ/σμούς φουκαράδων μιλάμε) και υπολείπονται άλλες 1.721.000 κατασχέσεις λογ/σμων και πληστειριασμών!!!
Με αυτά τα στοιχεία λοιπόν πήγε ο Τσίπρας στην ΔΕΘ και μας έφερε την ανάπτυξη, τα χρυσά κουτάλια και τα γυαλιστερά καθρεφτάκια!!!!
Εσκασε και ο εκβιασμός της Ελντοράντο καπάκι και πανηγυρίζει η ΝΔ , γιατί ισως ανακατεύτηκε και αυτή λιγάκι σε αυτόν τον εκβιασμό!!!
Στο τέλος τσακώνονται για το ποιος μας ………….. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ και εμείς τους παρακολουθούμε απαθείς και γυρνάμε αλλού το κεφάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*