ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Βγήκε λοιπόν και ο …..Πινόκιο Πρωθυπουργός, να μας ενημερώσει ότι από τα μέσα του 2018 θα ξεκινήσουν προσλήψεις στο Δημόσιο.
Προσλήψεις ,που σκοπό έχουν την αύξηση του πελατειακού κράτους και την τακτοποίηση και των υπόλοιπων στελεχών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , για να μην έχει κανένας παράπονο.
Όλα αυτά βέβαια , εις βάρος της οικονομίας της Χώρας, που και υπερπληθώρα δημοσίων υπαλλήλων έχει ,αλλά και δεν αντέχει αυτό το κόστος, την στιγμή που οι Υπουργοί της Κυβέρνησης, αρνούνται να περικόψουν κατά 10% τα περιττά έξοδα των Υπουργείων τους!!!
Ας δούμε όμως και κάποια στοιχεία, από τους μέχρι τώρα διορισμούς κομματικού περιεχομένου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ:
Μόνο 27.700 διορίστηκαν το 2016.
Ολοι οι εργαζόμενοι στην Αυγή έχουν διοριστεί και στην ΕΡΤ….
Τα ΕΛΤΑ στενάζουν από τους διορισμούς και από κερδοφόρα επιχείρηση έχουν ζημιές πάνω από 3 δις ευρώ.
Στον ΟΑΣΑ, που τον έκαναν σε ένα χρόνο, ζημιογόνο προσλήφθηκε ως και…μουσική επιμελήτρια στέλεχος του Σύριζα. Και τα τρόλεϊ καίγονται τρία-τρία από τα ατίθασα παιδιά των Εξαρχείων.
Ο υφυπουργός Υποδομών των ΑΝΕΛ προσέλαβε 15 μετακλητούς πριν αναλάβει τα καθήκοντα του. Έχουν δημιουργηθεί πάνω από 150 νέες υπηρεσίες, οργανισμοί και γραμματείες για να βολευτούν οι….Καρανίκες.
Το 2017 το κόστος του δημοσίου θα είναι αυξημένο κατά 300.000.000 ευρώ, ενώ το ποσό θα αυξηθεί και με τις νέες προσλήψεις του 2018 που προανεγγέλθησαν..
Όπως βλέπουμε λοιπόν , αντί να μειώσουν, αυξάνουν το Κράτος, ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ την εύκολη λύση των περικοπών μισθών και συντάξεων και την επιβολή προστίμων στους μη έχοντες και κατέχοντες, παρά να κάνουν το σωστό!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*