Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Έλληνες πολίτες, χωρίς κομματικές ταυτότητες, που θεωρούμε εθνικό μας καθήκον την άμεση αντίδραση στις πρακτικές της υποτέλειας και της εξαθλίωσης, που τόσα χρόνια μας επιβάλλουν τόσο οι προηγούμενες κυβερνήσεις, όσο και η τωρινή, αποφασίσαμε να ενωθούμε και συντεταγμένα να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ σε όλους αυτούς που καταστρέφουν την χώρα και το μέλλον αυτού του τόπου.

Για τον λόγο απευθύνουμε κάλεσμα σε ΌΛΟΥΣ τους ΈΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ να οργανωθούμε και να αντισταθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ μόνο θα καταφέρουμε να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ενάντια στα εγχώρια και ξένα συμφέροντα που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Ελληνίδες και Έλληνες, ΕΝΩΘΕΙΤΕ και δώστε τη δύναμη που χρειάζεται για να διεκδικήσουμε συλλογικά και συμμετοχικά, αλλά και με ίσους όρους, τα Δίκαια, την Αξιοπρέπεια και τη Λαϊκή κυριαρχία, όπως ειδικά η τελευταία διατυπώνεται στο Σύνταγμα βάση του θεμελιώδους άρθρου 1 παρ. 2 και του άρθρου 52. Θέματα τα οποία είναι εθνικό μας καθήκον να υπερασπιστούμε τόσο για εμάς, όσο και για την οικογένειά μας, για τους συνανθρώπους μας, για τα παιδιά μας και κυρίως για τη Χώρα μας.

Βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος αλλά και της Ιστορίας μας, ουδείς, γνωστός ή άγνωστος, εγκάθετος επαγγελματίας πολιτικός δεν δύναται να πραγματώσει τα προαναφερθέντα, παρά μόνον ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.

Σκοπός μας είναι να:

Εμποδίσουμε την συνέχιση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πρακτικών.

Σταματήσουμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ και την ασύδοτη κλοπή του Εθνικού μας πλούτου και της ιδιωτικής περιουσίας.

Ακυρώσουμε τα ήδη ψηφισμένα και υπογεγραμμένα, από τους εγκάθετους πολιτικούς, νομοσχέδια, που πλήττουν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ όλων όσων, εσκεμμένα, έφεραν την ΧΩΡΑ στην απόλυτη καταστροφή.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να διώξουμε τον κατακτητή και να ξανακάνουμε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, που θα συνεχίσει να παράγει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Επόμενο άρθρο15/4/2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here