ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Καθημερινά ακούτε στα μίντια, ακούτε από Κυβερνητικούς βουλευτές και παράγοντες,από αντιπολιτευόμενους βουλευτές όλων των παρατάξεων, ότι με τις μεταρρυθμίσεις που γίνονται, η Ελλάδα θα γίνει ένα αξιόπιστο και ανεξάρτητο Κράτος.
Δυστυχώς όλα αυτά είναι μπούρδες του ξεπουλημένου πολιτικού μας συστήματος, χωρίς αρχή και τέλος και χωρίς εγγυήσεις.
Λάθος μεταρρυθμίσεις,λάθος φορολογία και λάθος περικοπές δεν υποδεικνύουν το καλύτερο μέλλον, αλλά την υποδούλωση και την αποικιοκρατία!!!
Η αδράνεια της ελληνικής ολιγαρχίας της κυβέρνησης και της μείζονος αντιπολίτευσης είναι ασυγχώρητες. Αυτό είναι σύνδρομο της Στοκχόλμης στα χειρότερα του. Υποταχτικοί στο δήμιο μέχρι να χωριστούν από το θάνατο. Κι ο θάνατος υπό την μορφή της ολικής καταστροφής, της ολικής λεηλασίας, της ολικής σκλαβιάς δεν είναι μακριά.
Κάποιοι όμως έχουν πιστεί ότι έτσι θα σωθούμε,κοιτώντας μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και αδιαφορώντας για τον περίγυρο τους!!!
Ανθρωπάκια ωχαδελφικά θέλετε να συνεχίσετε αυτόν τον δρόμο της υποδούλωσης από μια αρπακτική αυτοκρατορία που τελικά ελέγχει κάθε κίνηση που κάνετε;
Ή θέλετε να ανακτήσετε την κυριαρχία σας, το νόμισμά σας και να είστε αποδεσμευμένοι από τις υπαγορεύσεις των Βρυξελλών και να ξεκινήσετε από την αρχή, όπως ο ευγενής και σοφός ελληνικός λαός που έφερε την Δημοκρατία στον κόσμο περίπου 2500 χρόνια πριν;
Σίγουρα η Ελλάδα έχει ακόμα οραματιστές και την σοφία να ξαναφτιάξει την Δημοκρατία.
Εμείς οι « ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ »,
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here