ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Τρέχουν λοιπόν τα γεγονότα, αληθινά η ψεύτικα, φτιαχτά η άφτιαχτα, αλλά δυστυχώς τρέχουν και μας παραπλανούν, μας βγάζουν από το κυρίως θέμα και μας προσανατολίζουν κατά το δοκούν!
NOVARTIS , ένα σκάνδαλο που λογικά έχει παραγραφεί (Το Σύνταγμα στο άρθρο 86 ορίζει ότι η Βουλή μπορεί να ασκήσει δίωξη για αδικήματα που τελέστηκαν κατά την άσκηση καθηκόντων υπουργού ή πρώην υπουργού, μόνο μέχρι το πέρας της δευτέρας τακτικής συνόδου της επόμενης από τη διάπραξη του αδικήματος, βουλευτικής περιόδου ), με αόρατους «πραγματικούς» μάρτυρες, με εμπλοκή της δικαιοσύνης και της Εισαγγελέως διαφθοράς σε στησίματα γεγονότων.
Ότι υπάρχει φωτιά ,κάτω από τον καπνό, είναι γεγονός, εκείνο που δεν ξέρουμε, είναι ποιοι κρατάνε τους κουβάδες με το νερό!
Ένα σκάνδαλο, που πρέπει να περάσει από την Βουλή για να ξεπλυθεί, όπως το Χρηματιστήριο, οι Ολυμπιακοί αγώνες, όλες οι λίστες που ήρθαν με μαύρα χρήματα, η SIEMENS και ο Χριστοφοράκος και πολλά άλλα ουκ εστί αριθμός!
Αν θέλουν την κάθαρση, ας παραιτηθούν όλοι, αναμεμιγμένοι και μη από την βουλευτική ασυλία, και ας ξεκινήσουμε την Ιστορία από την αρχή, για ΟΛΑ!
Με τούτα και με εκείνα όμως , πέρασε σε τρίτη – τέταρτη μοίρα το Σκοπιανό στα ΜΜΕ και ακόμα δεν έσκασε το Αλβανικό και το Τουρκικό, που προετοιμάζονται κατάλληλα. Σύμφωνα δε με Ρωσικό πρακτορείο, η Ελλάδα ετοιμάζεται να αναγνωρίσει και το… Κοσσυφοπέδιο!
Ήρθε και η δήλωση του Υπουργού Τόσκα, ότι μπορούν να καταταγούν στην Αστυνομία, όλες οι φυλές του Ισραήλ και έδεσε το γλυκό!
Κατά τα άλλα οι Κυβερνώντες και όλοι οι υπόλογοι της Βουλής, κουβαλάνε σανό για το πλήθος που είναι έτοιμο να τον παραλάβει και να τον φάει αμάσητο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο04-02-2018
Επόμενο άρθροΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here