ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Διαβάζοντας αυτές τις ημέρες τις διάφορες δημοσκοπήσεις, στημένες και μη,καταλαβαίνουμε τρία πράγματα:
1. Οι Δημοσκόποι όλοι κατάλαβαν πόσο ηλίθιοι είμαστε και με πληρωμένες δημοσκοπήσεις , προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη!!!
2. Ένα 50% των πολιτών , έτσι κι αλλιώς ψηφίζει τους δύο αλιτήριους ( Τσίπρα και Κούλη ) κατά πλειοψηφία, παρόλο το κατάντημα στο οποίο βρίσκεται και που αυτοί με τα κόμματά τους είναι οι βασικοί υπαίτιοι αυτής της κατάντιας, Υπάρχουν βέβαια και οι υπόλοιποι, ένα 20% που δεν ξέρουν ακριβώς τι ψηφίζουν,επιλέγοντας Χ.Α. ( καθαρά Ναζιστικό έκτρωμα ) , η ΠΑΣΟΚΟΔΗΣΥ, δηλ. Τίποτα!!! Εξαιρείται το ΚΚΕ, αυτό βρίσκεται ακόμα στο 1945.
3. Ένα 20% αδιαφορεί για τα πάντα, δεν γνωρίζει ,δεν θέλει να ξέρει,δεν συζητά, απλά υποτάσσεται, ενώ ένα 10% προσπαθεί να αντισταθεί και αυτοί λέγονται «γραφικοί».

Βάσει των ανωτέρω, το συμπέρασμα είναι ότι αν δεν αλλάξουν ριζικά νοοτροπία οι Ελληνες , θα έχουμε μνημόνια μέχρι το 3.000 μ.χ.

Η ερώτηση λοιπόν έρχεται μόνη της:
ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ, Η ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΜΑΣ???

Οταν απαντηθούν τα ερωτήματα, ισως αλλάξουν και τα πράγματα.

Μέχρι τότε ,αράξτε στον καναπέ, δείτε ειδήσεις στην τηλεόραση και αν κουραστείτε, πηγαίνετε και στην πολυθρόνα  και αφήστε τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ !!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο22-09-2017
Επόμενο άρθρο27-09-2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here