ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

Στον απόηχο των συλλαλητηρίων και ενόψει νέων εκδηλώσεων για το όνομα των Σκοπίων, συμβαίνουν πολλά τραγελαφικά στο παρασκήνιο της πολιτικής απαξίωσης,με πρώτο φαινόμενο ,την πολιτική εκμετάλλευση της προσέλευσης του κόσμου σε αυτές τις εκδηλώσεις !!!

Φαινόμενα κλιμακούμενων απειλών από τον αμειβόμενο δήθεν «πατριωτισμό» έκαναν την εμφάνισή τους, και δεν έμειναν μόνο στο παρασκήνιο.

Οι μάσκες και τα προσχήματα εγκαταλείφθηκαν, από τους δήθεν «ασυμβίβαστους» του αντικατοχικού,η Εθνικού αγώνα, που δεν δίστασαν να αναλάβουν συγκεκριμένο μερίδιο από την ιστορική παρουσία των πολιτών,να εκφοβίσουν και να εκβιάσουν,για λογαριασμό του συστήματος και των επιλογών του,με σύμμαχο ξένα κέντρα αποφάσεων!!!

Όλα δείχνουν πως η διαχρονικά «παρκαρισμένη» πέμπτη φάλαγγα του πολιτικού περιθωρίου, αναλαμβάνει συγκεκριμένο ρόλο για λογαριασμό συγκεκριμένης πολιτικής, στην υπηρεσία συγκεκριμένων πολιτικών κέντρων.

Η Ελληνική κοινωνία, δεν πρέπει να κάνει το λάθος να προσπερνά απλώς τη σαθρότητα και το ανερμάτιστο της επιχειρηματολογίας αυτών των επικίνδυνων σαλτιμπάγκων. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν χωρογραφημένο, κατευθυνόμενο και ολέθριο σχεδιασμό στο πλαίσιο του συμπληρωματικού του ρόλου, και οφείλουμε ΚΑΙ να τον αποκαλύψουμε, ΚΑΙ κυρίως να τον ακυρώσουμε στην πράξη.

Οι ΣΕΙΡΗΝΕΣ άρχισαν να ακούγονται, αλλά οι απλοί πολίτες, πρέπει να γίνουν ο νέος Οδυσσέας, που θα τις προσπεράσει και θα τις απαξιώσει!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here