ΕΛΛΑΔΑ 2017

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑ 2017

Τελικά τι λαός είμαστε;
Κόβονται συντάξεις, μειώνονται μισθοί, αυξάνεται η ανεργία,ρημάζουν οι αυτοκτονίες,αυξάνεται η φορολογία,κλείνουν μαγαζιά, διαλύεται η Υγεία,καταστρέφεται η Παιδεία,ξεπουλιέται η Δημόσια περιουσία,βγαίνουν στο σφυρί Κοινωνικά αγαθά,όπως νερό,ρεύμα,επικοινωνίες ,χαρίζεται η Εθνική μας Κυριαρχία!!!!
Και όμως υποδέχονται οι εργαζόμενοι στην υπό πώληση ΔΕΗ τον Τσίπρα ως μεσσία,χειροκροτούν οι καρεκλοκένταυροι τον Κούλη που θέλει να ξεπουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη,υπάρχουν ακόμα οπαδοί του Λεβέντη, του Θοδωράκη και της Φώφης!!!
Κανένας δεν βλέπει, κανένας δεν σκέφτεται, κανένας δεν ενδιαφέρεται, παρά μόνο για το δικό του προσωπικό συμφέρον.
Είναι άξιο απορίας ,πως υπάρχει ακόμα αυτή η Χώρα, με πολίτες ανενεργούς,παρτάκηδες,βολεψάκηδες,ωχαδελφιστές και δειλούς.
Είναι να απορεί κανείς πως υπάρχουν ακόμα πολίτες που ψηφίζουν τους εκτελεστές τους!!!
Και όμως υπάρχουν και ζουν ανάμεσά μας και βγάζουν Κυβερνήσεις και διοικούν όλους εμάς που απλά παρακολουθούμε, εκτός από μερικούς,που προσπαθούν να αλλάξουν κάτι, αλλά χαρακτηρίζονται τελικά ως γραφικοί!!!
Ναι είμαστε γραφικοί , αλλά ενωμένοι οι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την αφύπνιση των εν υπνώσει συμπολιτών μας και την κατάργηση αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος!!!!
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο12/07/2017
Επόμενο άρθρο20-07-2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here