ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Στα μεθεόρτια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της Θες/νικης για την Μακεδονία, ας δούμε και λίγο πίσω από την κουρτίνα‼!

Οι οργανωτές ( ΚΑΙ ΜΙΛΆΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ),

προσπάθησαν να καπελώσουν την συγκέντρωση, επιστρατεύοντας τον Φραγκούλη, Λυγερό, Καλόγηρο κλπ , προφανώς για να έχουν την λαϊκή συναίνεση, στο νέο κόμμα που φτιάχνει ο Φραγκούλης, με όλους αυτούς συμμετέχοντες  στα ψηφοδέλτιά του, και που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών!

Παρατηρείστε το ομοιόμορφο των ομιλιών τους στο θέμα του δημοψηφίσματος και της ταυτότητας των Ελλήνων των Σκοπίων. Ποιοι μιλάνε για Δημοψήφισμα??? Αυτοί που ήταν υπέρ του «ΝΑΙ» στο προηγούμενο???

Το Δημοψήφισμα θα είναι ο Δούρειος ίππος του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, αν το κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τον τρόπο που ξέρουν‼!

Παρατηρείστε τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε ο Φραγκούλης να αποσβέσει το συστημικό του παρελθόν, την συστημική του Υπουργική καρέκλα στην Κυβέρνηση Πικραμένου, το «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» που έλεγε τότε, προκειμένου να έχει το καλώς έχει της Singular Logic.

Σενάριο που βολεύει, την συγκεκριμένη στιγμή που υπάρχει έξαρση στα Εθνικά θέματα και έχει … τριχοτομήσει την Ν.Δ. , και πιο πολύ βολεύει βέβαια την Κυβέρνηση!

Να λοιπόν η ευκαιρία να μαζέψουν συνιστώσες‼‼

Ο Λαός ενωμένος ήταν εκεί να φωνάξει για την Ελλάδα και την Μακεδονία μας

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ – ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ  ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΜΑΣ !

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ
Επόμενο άρθρο26/01/2018

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here