ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ

«Οι δανειστές δεν είναι φίλοι μας» λέει τώρα ο Αλέξης Τσίπρας παραφράζοντας το «και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας», ξεχνώντας όμως πώς πριν από μερικές ημέρες καλούσε και παρακαλούσε την μαντάμ Μέρκελ να αναλάβει πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο για να κλείσει η συμφωνία και η αξιολόγηση θέλοντας την απομόνωση του κ. Σόιμπλε.
Ανά τακτά δε διαστήματα η κυβέρνηση παρενέβαινε πότε υπέρ της Ευρωπαϊκής πλευράς και πότε υπέρ του ΔΝΤ ανάλογα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε η κάθε πλευρά για να θέσει τελικά τους δικούς της όρους που επιβλήθηκαν στο νέο μνημόνιο το οποίο έστειλαν οι δανειστές στην κυβέρνηση για να υπογράψει. Έπαιξε δηλαδή το παιχνίδι των δανειστών η κυβέρνηση χωρίς να το καταλάβει.
Τώρα μάλιστα ετοιμάζει μια επικοινωνιακή αντεπίθεση προκειμένου να πείσει πώς μαζί με τα μέτρα υπάρχουν και αντίμετρα τα οποία η αντιπολίτευση δεν θέλει να ψηφίσει.
Είχε μάλιστα πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο το θράσος να δηλώσει πώς «δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ λιτότητας». Από που προκύπτει αυτό συμπέρασμα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Εκτός και αν εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕΕΕΕΕΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here