ΠΟΙΟΣ ΣΩΖΕΙ ΠΟΙΟΝ???

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΩΖΕΙ ΠΟΙΟΝ???

Μύθος 1ος
Τα κράτη της Ευρωζώνης δανείζονται ακριβά για να μας δίνουν φτηνά δάνεια. Ή ο Ευρωπαίος φορολογούμενος πληρώνει τους μισθούς και τις συντάξεις στην Ελλάδα.
Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Τα κράτη πλήρωσαν μόνο για το πρώτο δάνειο των 70 δις. Η συμμετοχή της Γερμανίας ήταν 15 δις. Όλα τα υπόλοιπα δάνεια τα δίνει το ευρωπαϊκό ταμείο χρηματοπιστωτικής στήριξης.
Αυτό δεν έχει λεφτά. Πού τα βρίσκει; Απλά εκδίδει ομόλογα και παίρνει λεφτά από τους επενδυτές. Άρα όταν σας λέει κάποιος ότι “δεν μπορεί να συνεχίσει ο Ευρωπαίος να μας δανείζει λεφτά από το υστέρημα του”, ρίξτε του μία φάπα.
Μύθος 2ος
Οι Γερμανοί θα μας κάνουν ένα σύγχρονο κράτος γιατί εμείς είμαστε λαμόγια και διεφθαρμένοι. Τα ίδια όμως έλεγαν και στην πρώτη κατοχή οι δωσίλογοι των Γερμανών.
Ποιο είναι το σχέδιο τους;.
Διαλύουν μεθοδικά τον ..
κρατικό μηχανισμό, ώστε μετά να εμφανιστούν και να πουν (άρχισαν να το λένε ήδη) ότι το ελληνικό κράτος δεν είναι βιώσιμο.
Το επόμενο βήμα θα είναι η ουσιαστική κατάργηση του ελληνικού κράτους. Ακόμα και στην πρώτη κατοχή οι ναζί άφησαν τις δομές του κράτους ανέγγιχτες, απλά έβαλαν στις θέσεις κλειδιά τους δωσίλογους. Στην Αυστρία όμως κατάργησαν το κράτος επειδή ήθελαν να την προσαρτήσουν (το περίφημο Anschluss).
Η χώρα μπήκε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης. Ετσι χάνει τη νομική της υπόσταση ως κράτος και εκπροσωπείται από το μηχανισμό ο οποίος στην πραγματικότητα θα είναι ένα υπέρ-κράτος. Αυτός ο μηχανισμός ανέλαβε τη διοικητική, νομοθετική και εκτελεστική εξουσία.Μπορεί να κάνει νόμους και να ξεπουλάει τα πάντα.

Η λύση που αρχίζουν να λένε είναι η ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης. Τι σημαίνει αυτό. Να χάσουν τα κράτη την αυτονομία τους και να διασπαστούν σε απλές περιφέρειες. Η Ε.Ε. θα αναγνωρίζει περιφέρειες και όχι κράτη. Φυσικά αυτό θα ισχύει για τα μικρά κράτη με πρώτη την Ελλάδα και όχι για τη Γερμανία.
Ήδη αρχίζουν να προετοιμάζουν την εποπτεία των περιφερειών και των δήμων από τα ομόσπονδα κρατίδια και τους δήμους της Γερμανίας αντίστοιχα. Οι γερμανοί σχεδιάζουν την αποδυνάμωση των κεντρικών κυβερνήσεων ώστε να είναι ανίσχυρες και επομένως οι λαοί να μην έχουν δυνατότητες αλλαγών μέσω εκλογών.
Ταυτόχρονα, η Ελλάδα υπέγραψε διεθνείς συμβάσεις που δεσμεύουν τις μελλοντικές κυβερνήσεις. Δηλαδή, όποιος εκλεγεί , με το υπάρχον κοινοβουλευτικό σύστημα δεσμεύεται από τις διεθνείς συμβάσεις που υπέγραψαν κυβερνήσεις σαν αυτήν του Παπαδήμου ,του Σαμαρά και του Τσίπρα ( μαζί με όλο το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα, τον Αύγουστο του 2015 ) και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
Τώρα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί τι διάολο θέλουν τα κρατίδια και οι δήμοι της χώρας από την Ελλάδα. Εδώ είναι το ψητό και το κρύβουν.
Τα κρατίδια, όπως και οι δήμοι, της Γερμανίας είναι καταχρεωμένα. Στην ουσία το γερμανικό κράτος κρύβει το δημόσιο χρέος στα κρατίδια και τους δήμους.
Αν συνυπολογίσουμε το χρέος αυτό με το επίσημο κρατικό χρέος και βάλουμε μαζί το χρέος των ασφαλιστικών ταμείων και το χρέος των τραπεζών, τότε το γερμανικό χρέος υπερβαίνει κατά πολύ το ελληνικό χρέος.
Το πρόβλημα είναι ότι οι δήμοι (και τα κρατίδια) δεν μπορούν να δανειστούν πλέον από τις τράπεζες γιατί είναι καταχρεωμένοι-χρεωκοπημένοι και γιατί δεν έχουν πλέον τη δυνατότητα να βάλουν άλλες υποθήκες ακίνητης περιουσίας. Τα έχουν βάλει όλα.

Γι’ αυτό έστειλαν και τον Φούχτελ, δήθεν για να δώσει τεχνογνωσία στους δήμους. Θέλουν να προσαρτήσουν οι γερμανικοί δήμοι τους ελληνικούς δήμους ορίζοντας επιτρόπους και να βάλουν έτσι χέρι στην ακίνητη περιουσία τους.
Αυτό είναι το κόλπο. Θα αναλάβουν την εποπτεία των δήμων και των περιφερειών και θα βάλουν ως ενέχυρο την ακίνητη περιουσία τους προκειμένου να παίρνουν δάνεια. Ταυτόχρονα θα αρχίσουν και το ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας για να ξεχρεώσουν οι ελληνικοί δήμοι. Η πρώτη φάση αρχίζει με την αδελφοποίηση των δήμων και των περιφερειών. Ο Τατούλης “αδελφοποίησε” πέρσι την Πελοπόννησο με το κρατίδιο της Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Ο Μπουτάρης έτρεξε πριν μερικές μέρες στην Κολωνία για να “αδελφοποιήσει” τη Θεσ/νίκη με το δήμο Κολωνίας. Από δίπλα του και ο δημοσιογράφος γερμανοτσολιάς Στέλιος Τέλλογλου καθώς και ο κηπουρός του ΓΑΠ Δρούτσας. Είμαι περίεργος να δω ποιος ελληνικός δήμος θα αδελφοποιηθεί με το δήμο του Νταχάου. (Σημείωση: το Άουσβιτς ανήκει στην Πολωνία).
Όλα αυτά είναι σχέδια της Γερμανίας. Δεν είναι σχέδια της Ε.Ε. ούτε του ΔΝΤ.
Η λύση που απομένει για τον ελληνικό λαό είναι μία. Να ανατρέψει το δωσιλογικό καθεστώς που κυβερνά αυτό τον τόπο και να προχωρήσει σε αυτό που έκανε η Ισλανδία και σώθηκε.
Εκλογές για συντακτική εθνοσυνέλευση ώστε να προχωρήσει σε νέο σύνταγμα. Με αυτό τον τρόπο η χώρα μπορεί να μην αναγνωρίσει τις προδοτικές διεθνείς συμφωνίες που υπέγραψαν ΓΑΠ, Παπαδήμιος , Σαμαράς και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Οι συμφωνίες αυτές είναι 100% παράνομες με βάση το ελληνικό σύνταγμα, το ευρωπαϊκό δίκαιο, αλλά και το διεθνές δίκαιο. Στην ουσία ισοδυναμούν με κήρυξη πολέμου.
Επίσης, να προχωρήσει στη μη αναγνώριση του χρέους ως παράνομου. Γιατί παράνομο; Το λέει το διεθνές δίκαιο και ο ΟΗΕ. Παράνομο θεωρείται ένα χρέος που αναγκάζει ένα κράτος, προκειμένου να πληρώσει τους δανειστές του, να καταπατήσει τα βασικά δικαιώματα του λαού του. Οπότε μπορεί να πει στους δανειστές νέο μαγαζί με νέα διεύθυνση, πηγαίνετε να πάρετε τα λεφτά σας από αυτούς στους οποίους τα δώσατε.
Μόνο έτσι μπορούμε να σωθούμε. Διαφορετικά, και δεν ξέρω αν είναι αντιληπτό, το ελληνικό κράτος τελειώνει σε 2-3 χρόνια. Απλά, θα παύσει να υπάρχει.
Άδικος κόπος η επανάσταση του 21.
Η ημέρα της κρίσης πλησιάζει. Ο καθένας θα υποχρεωθεί να πάρει θέση με βάση τη συνείδηση και το ανάστημα του. Η κάθε γενιά έχει υποχρέωση να παραδώσει στην επόμενη γενιά τη χώρα, αν όχι καλύτερη, τουλάχιστον ίδια με αυτήν που παράλαβε. Αυτοί που θα επιλέξουν να αράξουν στον καναπέ τους θα αναγκαστούν αργά ή γρήγορα να απαντήσουν σε ένα αμείλικτο ερώτημα που θα τους θέσουν τα παιδιά τους κάποια στιγμή:
¨ΕΣΥ ΤΙ  ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ Η ΤΥΧΗ ΤΗΣΧΩΡΑΣ? “.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο16-11-2017
Επόμενο άρθρο21-11-2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here