ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Ασχοληθήκαμε όλοι με το ΣΚΟΠΙΑΝΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και ξεχάσαμε το …. Πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση την Δευτέρα 15/1/18 στη Βουλή.
Δεν λέω ,πολύ σοβαρό το Εθνικό θέμα της ονομασίας του Κρατιδίου,και η ΠΡΟΔΟΣΙΑ είναι και πάλι έτοιμη,αλλά εδώ μιλάμε και για ένα πολυνομοσχέδιο από 634 σελίδες, που δεν ξέρουμε πόσοι και αν το διάβασαν και που η ψήφισή του αποτελεί την ταφόπλακα του Ελληνικού λαού.
Εκεί εμπεριέχονται ποινές,πλειστηριασμοί,φοροκαταιγίδα,αποκλεισμός της διαμεσολάβησης για χρέη, κατάργηση φοροαπαλλαγών,μέχρι και κατάργηση Α.Φ.Μ., κλπ,αλλά φοροελαφρύνσεις για τα Καζίνα που αυξάνονται σε 13.
Κατά τα άλλα,ο λαός χαζοχαίρεται ακόμα από τις γιορτινές ημέρες και τα νέα στοιχεία ,δείχνουν αύξηση του τζίρου των καταστημάτων,πράγμα που σημαίνει οτι κυκλοφορεί πολύ ακόμα …. μαύρο χρήμα. Από που προέρχεται???
Μα η φορολαίλαπα που έχει εξαπολύσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το μόνο που τροφοδοτεί , δεν είναι τα δημόσια ταμεία, αλλά την παραοικονομία!!!
Με χαμηλότερη φορολογία και τα έσοδα του Κράτους θα αυξάνονταν χωρίς την ανάγκη των πλειστηριασμών και η παραοικονομία θα είχε ελαττωθεί!!!
Αλλά δεν το θέλουν αυτό.
Θέλουν να περνάνε καλά οι ….. δικοί μας και να σταματήσει αυτή η ….. υπέρμετρη ιδιοκτησία, όπως αναφέρουν οι Θεσμοί για την Χώρα μας.
Ενα στρεβλό δικαστικό σύστημα , στηρίζει αυτές τις επιλογές και κάνει τα στραβά μάτια όταν πρόκειται να εφαρμόσει τους νόμους κατά του Κράτους, αλλά γίνεται επιθετικό όταν προσπαθεί να εφαρμόσει παράνομους νόμους , κατά των πολιτών!
Ολοι κρύβονται πίσω από την ασυλία και υπογράφουν νόμους κατα το δοκούν, ενάντια στα συμφέροντα του λαού, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων και των Funds!!!
Αλλα για να δούμε το άρθρο 61 του Συντάγματος ,τι λέει για την ασυλία:
Ασυλία έχουν , όσοι είναι βουλευτές και Υπουργοί και ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
Ας δούμε τώρα ποιοί έχουν υπογράψει την καταδίκη του λαού μας:
Αχτσιόγλου,Τσακαλώτος,Κοτζιάς και άλλοι 4 διορισμένοι υπάλληλοι των τοκογλύφων!!!
Επομένως δεν έχουν καμία ασυλία επειδή δεν εκλέχτηκαν από τον λαό και θα πρέπει να είναι προσβάσιμοι από την Δικαιοσύνη σε κάθε εναντίον τους μήνυση ,η αγωγή!!!
Αλλά για την Δικαιοσύνη τα είπαμε παραπάνω.
Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά σε ένα χάος συμφερόντων και μη του νυν πολιτικού συστήματος, που ερωτεύτηκε την καρέκλα και κλώτσησε τον πολίτη!!!

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΕΣ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο05-01-2018
Επόμενο άρθροΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here