ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!!!!

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ!

Θέλουν να μας τρελάνουν αλλά δεν θα μπορέσουν.
Το ΚΙΝΑΛ της Φώφης, πρεσβεύοντας το ΝΕΟ και το ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ, τοποθετεί τον ΓΑΠ, τον με αποδείξεις καταστροφέα της Ελλάδος, ως Τομεάρχη Εξωτερικών και Αμυνας, ενώ ο Κούλης φοβούμενος για την καρέκλα, ετοιμάζεται να διαγράψει τον…. Μεϊμαράκη.
Ο Τσίπρας θέλει να κλείσει το Σκοπιανό με εντολή Μέρκελ , με αντάλλαγμα την αναβολή μείωσης των συντάξεων για ένα εξάμηνο.
ΚΚΕ και ΧΑ, βρίσκονται σε πελάγη ευτυχίας με τα ποσοστά που τους δίνει ο χαζοχαρούμενος λαός και παίζουν τρίλιζα εις βάρος όλων.
Οι καλοί μας σύμμαχοι, που έχουν τα σύνορά τους στην Χώρα μας, μας έχουν κανονικά γραμμένους , γιατί η Τουρκία είναι μεγαλύτερη αγορά , ενώ οι Αγγλο-Γάλλοι, σαν καλά γιουσουφάκια, ρίχνουν πυραύλους στο πουθενά στην Συρία, φοβούμενοι τους Ρώσους και εκφοβίζονται μόνοι τους.
Στην Ελλάδα, δύο φυλακισμένοι στρατιωτικοί στην Τουρκία και ένας νεκρός πιλότος σε ….. εργατικό ατύχημα, περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Τελικά είναι τιμή να σκοτώνεσαι για την Πατρίδα σου, αλλά άτιμο να σε σκοτώνει η ίδια η Πατρίδα, και τα 300 κοτόπουλα σε ενα κοτέτσι που το λενε Ελληνική Βουλή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here