ΣΠΡΩΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΠΡΩΞΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ

Οι διακοπές των Ελλήνων κατά μεγάλο ποσοστό τελείωσαν και σιγά σιγά η σκληρή πραγματικότητα μας κτυπάει την πόρτα, ξεκινώντας από την ανακοίνωση των 5 δόσεων του ΕΝΦΙΑ. Ενός φόρου που θα καταργούσε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενός φόρου που ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έλεγε να μην πληρωθεί από κανέναν σαν αντισυνταγματικός, ενός φόρου που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαριστικά θα τον κρατούσε μόνο για το 2015 και θα τον καταργούσε, γιατί όπως δήλωνε , είναι ένας φόρος που δεν διορθώνεται , απλά καταργείται!!!
Παρόλα αυτά , πιστοποιήθηκε και ανακοινώθηκαν και οι δόσεις, προς του μη έχοντες, αλλά κατέχοντες κάποιο ακίνητο που το έχουν πληρώσει 11 φορές στο Δημόσιο.
Τα χειρότερα δε, έρχονται τον Σεπτέμβρη, από την …. Νεοφιλελεύθερη Αριστερα της προόδου!!!
Ακούμε βέβαια ,όλα τα παπαγαλάκια, ότι οι προηγούμενοι έκαναν χειρότερα και έκλεψαν τον πολίτη περισσότερο και κατακρεούργησαν την Χώρα τόσα χρόνια.
Ναι και αυτά έκαναν και ακόμα περισσότερα έκαναν και γιαυτό ο κόσμος σας ψήφισε , βρε ανισσόροπα ανθρωπάκια της καρέκλας!!!
Και εσείς συνεχίσατε το μοτίβο ,ωστε να βρεθούμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές και να δίνετε ρόλο στον …. Κούλη , τον αντιστασιακό των 6 μηνών στο Παρίσι!!!
Αυτή είναι η κατάντια σας και θα περάσετε και εσείς στην Ιστορία, μαζί με όλους τους άλλους καταστροφείς και ληστές του Ελληνικού λαού!!!
Και αυτή η ημέρα θα είναι πολύ σύντομα πραγματικότητα και τότε θέλω να μου πείτε πόσα … απίδια πιάνει ο σάκκος!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο25-08-2017
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here