ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ

Έναν καινούργιο τρόπο αφαίμαξης και της τελευταίας σταγόνας αίματος από τους πολίτες, βρήκαν οι Τράπεζες , προκειμένου να τελειώσουν και ότι έχει απομείνει στον Ελληνικό λαό!

Αυτή η εφεύρεση λέγεται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ!!!

Όσοι υπογράφουμε τυφλά πως δεχόστε να χαρακτηρισθούμε από τις  Τράπεζες ως συνεργάσιμοι δανειολήπτες,έχουμε ιδέα τι υπογράφουμε ;
ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ!
Η θεσμοθέτηση του Συνεργάσιμου Δανειολήπτη, έγινε μονομερώς από την Τράπεζα της Ελλάδος, και σας υπενθυμίζω ότι, προκειμένου οι δανειολήπτες να χαρακτηριστούν ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ, οι τράπεζες τους ζητούν:
* να παραιτηθούν από κάθε ένδικο μέσο, δικαστικό και εξωδικαστικό,
* να αναγνωρίσουν τα υπόλοιπα των οφειλών τους κατά κεφάλαιο και τόκους,
* να παραιτηθουν ακόμη και του δικαιώματος της ανακοπής στη διαταγή πληρωμής
* να παραιτηθούν και του δικαιώματος της ανακοπής σε πλειστηριασμό
Συγνώμη αλλά όσοι έχετε υπογράψει μέχρι τώρα πάτε καλά; Τραβάτε καλύτερα να σας δει κανένας ψυχίατρος! Είστε επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία!

Έχουμε όμως και μία εναλλακτική.

Να καταθέσουμε αρνητική αναγνωριστική αγωγή, ώστε να ελεγχθούν εξονυχιστικά όλα τα συμβόλαια των χρεών μας, είτε από δάνειο, είτε από πιστωτική κάρτα, είτε από λογαριασμό. Κάθε τέτοιος έλεγχος βρίσκει καταχρηστικές χρεώσεις. Το ότι τόσα χρόνια μας χρεώνουν παραπάνω απ’ ότι θα έπρεπε, και το ότι μας εξαπατούν, δεν μας συγκινεί καθόλου;;
Με αυτόν τον τρόπο ακυρώνονται οι διαταγές πληρωμών και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες των τραπεζών, και έτσι μπορούμε να ξεκινήσουμε καινούργιες ενέργειες ρύθμισης με την τράπεζα με τα σωστά δεδομένα.
Χώρια που τότε θα έχουμε και το δικαίωμα να τους πατήσουμε και μια αγωγή και να τους ζητάμε αποζημίωση για ηθική βλάβη και προσβολή προσωπικότητας.

Έχουμε  και δικαιώματα ,όχι μόνο υποχρεώσεις! Αν αρνούμαστε αυτά, ας αρνηθούμε τότε και την ανθρώπινη μας υπόσταση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here