ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Για να βάζουμε τα πράγματα σε κάποια τάξη, ας θυμηθούμε τι ακριβώς έγινε στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, οταν προέκυψε ο διαμελισμός της Γιουγκοσλαβίας και τα τότε ομόσπονδα Κράτη, μεταξύ των οποίων και τα Σκόπια, πήγα να ζητήσουν την αναγνώρισή της ονομασίας τους.
Για όλα συμφωνήθηκαν τα ονόματα που φέρουν εως σήμερα ,αλλά για τα Σκόπια,
μετά από μακρόχρονες διαβουλεύσεις, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, το κατεξοχήν υπεύθυνο για την αναγνώριση νέων κρατών μελών στα Ηνωμένα Έθνη, στις 7 Απριλίου 1993, ψήφισε ομόφωνα να απορρίψει την αίτηση της ψευδο-αυτό-ονομασθείσας το 1991 «Δημοκρατία της Μακεδονίας», ως ανεξάρτητο κράτος, με ονομασία που εμπεριείχε τη λέξη «Μακεδονία». Και ψήφισε ομόφωνα να προτείνει την ένταξη της «Δημοκρατίας των Σκοπίων» στα Ηνωμένα Έθνη, ως ανεξάρτητο κράτος, χωρίς ονομασία. Χωρίς όνομα.
Παρέπεμψε δε, την επίλυση της διαφοράς που είχε προκύψει για το όνομα του νέου κράτους, στην «Επιτροπή Συντονισμού του Διεθνούς Συνεδρίου για την πρώην Γιουγκοσλαβία». Στην οποία, συμπροέδρευε ο τότε πρώην Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Σάιρους Βανς.
Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, με την «Απόφαση 47/225 της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών της 8ης Απριλίου 1993», απόφαση, η οποία αναφέρεται στο «Προοίμιο» της «Συμφωνίας των Πρεσπών», αναγνώρισε την «Δημοκρατία των Σκοπίων», ως ανεξάρτητο κράτος, και μέλος των Ηνωμένων Εθνών, χωρίς ονομασία. Χωρίς όνομα.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για την επικοινωνία και τη προδοτική πολιτική της Κυβέρνησης και όσων στηρίζουν την συμφωνία των Πρεσπών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here