2018 ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

0
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ 2018 ΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Και φτάσαμε αισίως να περιμένουμε την έλευση του νέου χρόνου ,το 2018!!!

Φαίνεται πως το 2018 θα «εκκαθαριστεί» ολόκληρη η ελληνική οικονομία, μέσω της μεταβίβασης της υπερχρεωμένης ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας στους νέους ιδιοκτήτες της χώρας. Έτσι οι εργαζόμενοι θα μετατραπούν σε φθηνούς σκλάβους της γερμανικής ή άλλης βιομηχανίας, τα εξοχικά τους θα χρησιμεύσουν ως κατοικία των Ευρωπαίων συνταξιούχων, τα σπίτια τους θα χαθούν, η ναυτιλία, ο τουρισμός και η γεωργία θα περάσουν σταδιακά σε ξένα χέρια κοκ. «Εύλογα» θα σκεφθούν κάποιοι, αφού αυτή είναι η μοίρα οποιουδήποτε δεν διαχειρίζεται συνετά τα περιουσιακά του στοιχεία, με αποτέλεσμα να χρεοκοπεί, πως να το αλλάξουμε?

Όπως και να είναι, στην όλη διαδικασία εκκαθάρισης θα συμμετέχουν επίσης ορισμένοι Έλληνες – είτε ως «προστάτες» των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων απέναντι στις εισπρακτικές εταιρείες, είτε ως ιδιοκτήτες/στελέχη εισπρακτικών εταιρειών, είτε ως συνεργάτες των επενδυτικών κεφαλαίων. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, τα «υποκείμενα» αυτά θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ότι μπορούν από το «πλιάτσικο» που θα ακολουθήσει – χωρίς κανέναν απολύτως ηθικό ενδοιασμό.

Οι Ελληνες ως υπάκουοι άποικοι,θα δουλεύουν προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κερδοσκόπων, ενώ η Χώρα, λόγω της αθρόας έλευσης λαθροεποίκων, θα μετατραπεί σε μία πολυπολιτισμική περιοχή,στην οποία δεν θα έχει καμία θέση η Δημοκρατία – κρίνοντας από το ότι ήδη «εποικείται» από ξένους πληθυσμούς σε μεγάλη έκταση, ενώ δρομολογούνται μεγάλες αλλαγές στο Αιγαίο και στη Θράκη.

Η μόνη διέξοδος λοιπόν της Χώρας είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη, να σταματήσουμε να σώζουμε Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες και να αφοσιωθούμε στην πραγματική Ελληνική οικονομία,με το δικό μας νόμισμα,αν θέλουμε να αποφύγουμε τα χειρότερα!!!

 

στοιχεία από Β.Βιλιάρδο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο01-12-2017
Επόμενο άρθρο05-12-2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here